info@meidoorwindows.com

Be om et gratis tilbud
For å gjøre hjemmet ditt varmt og mer behagelig, hvordan skal du velge materialene til å dekorere dører og vinduer?

Nyheter

For å gjøre hjemmet ditt varmt og mer behagelig, hvordan skal du velge materialene til å dekorere dører og vinduer?

en

Ødelagte bro -aluminiumsdører og vinduer blir mer og mer vanlig, når det gjelder ødelagt bro -aluminium, vet vi alle at det er lydisolasjon, varmeisolering, varmebevaring og energisparing.Imidlertid er mange menneskers forståelse av aluminiumsdører og vinduer så langt som dette trinnet.
I de fleste menneskers inntrykk er ødelagt bro-aluminium bare veldig dyre høykvalitetsdører og vinduer.
Men hvorfor er ødelagte bro -aluminiumsdører og vinduer dyre?La oss forstå prosessen.
Broken Bridge Aluminium Doors and Windows fra Once 50 Series, 55 Series til Now Common 60 Series, 65 Series og enda mer high-end 70-serie, 80-serier.Du må ha hørt disse uttalelsene utallige ganger.
Så disse såkalte 55, 65, 70, 80 til slutt hva betyr det, på vegne av hva?

b

Enkelt sagt representerer disse tallene bredden på aluminiumsvinduets ramme som faller på vinduskarmen.For eksempel er 55 -systemet bredden på vindusrammen som faller på vinduskarmen er 5,5 centimeter, hvorfra det er kjent at 60 er er 6 centimeter, 65 er 6,5 centimeter, 70 er 7 centimeter, 80 er 8 centimeter.
Faktisk, i tillegg til bredden på vindusrammen, er de forskjellige i profilveggtykkelsen og forseglingen.Ta den vanligste 60 -serien og 70 -serien for tiden.
Fire forskjeller mellom 60-serien og 70-serien:
For det første veggtykkelsen:
70 serier valgt veggtykkelse på 1,8 mm aluminium, 60 serier valgt veggtykkelse på 1,4 mm aluminium.Isolasjonseffekt, må graden av robusthet være 70 profiler enn 60 profiler mye bedre.
For det andre, glass

c
d

70 serier med profiler med 5 + 22 + 5 (to 5mm tykkelse på glasset, mellomluftslaget er 22 mm) av det isolerte glasset, 60 serier med profiler med 5 + 12 + 5 (to 5mm tykkelse på glasset, luften Lag i midten er 12 mm) av det isolerte glasset.Akustisk isolasjons kald isolasjonsgrad, 70 serier enn 60 -serien er mye høyere.
For det tredje, profilen som helhet:
70 serie profilbredde på 7 cm, 60 serie profilbredde på 6 cm.
For det fjerde, antall seler:
Broken Bridge Aluminium 70 Series Selection er 10 tetningsplan, mens 60 -serien er 6 tetningsplan, så 70 -serien med lufttetthet, varmebevaring er sterkere enn 60 serier.For oss er den enkleste måten å velge på at boligen ikke ligger ved siden av veien rundt eller firkantet, vintervarmen er også veldig varm, velg deretter 60 serier med brobrytende aluminiumsvinduer, forutsatt at miljøet rundt er svært støyende, Behov for utmerket lufttetthet, lydisolasjon, varme, og velg deretter 70 serier med brobrytende aluminiumsvinduer.

e

Ved kjøp av ødelagte bro -aluminiumsvinduer og dører, fra tykkelsen på vindusrammen, profilveggtykkelse, kan du i utgangspunktet forstå ytelsen til vinduer og dører.I stedet for å lytte til guidens munn 60, 70 figurer svimle!
Når vi velger dører og vinduer, kan ikke være helt til profiltykkelsen som referanse, uprofesjonelle produsenter lager dørene og vinduene og deretter tykk, bruk av ukvalifiserte materialer, men kan heller ikke oppnå rollen som lydisolering og energisparing.Velg kvalitetssikringsmerke -vinduer og dører, og i henhold til deres egne feltforhold, velger du å ikke bruke den typen ødelagte bro -aluminiumsdører og vinduer, er den beste beskyttelsen for hjemmet!

f

Innleggstid: Jan-08-2024