info@meidoorwindows.com

Be om et gratis tilbud
Dybdebesøk: Kunden inspiserer produksjonsprosessen og kvalitetskontrollen av MEIDOOR aluminiumslegeringsdører og vinduer fabrikken

Nyheter

Dybdebesøk: Kunden inspiserer produksjonsprosessen og kvalitetskontrollen av MEIDOOR aluminiumslegeringsdører og vinduer fabrikken

Byggherrer fra Malaysia ble invitert til å besøke MEIDOOR aluminiumslegeringsdører og vinduer fabrikken i Linqu, Weifang, Shandong, Kina 2. januar 2024. Formålet med dette besøket er å vise kundene fabrikkens produksjonsteknologi og kvalitetskontrollprosedyrer for å hjelpe dem bedre forstå selskapets produksjonsstyrke og produktkvalitet.

acsdv (1)

Besøket startet med et besøk i bedriftens utstillingshall.Under veiledning av fabrikkledelsen fikk kunden en inngående forståelse av de ulike aluminiumslegeringsdørene og vinduene som ble utstilt.Ulike prøver produsert av fabrikken vises i utstillingshallen, og viser ulike typer dør- og vindusprodukter og deres praktiske anvendelser i ulike miljøer.Kundene var dypt imponert over fabrikkens innovative produktdesign og utsøkte håndverk, og uttrykte sin beundring for produktene.

acsdv (2)

Kunderepresentantene besøkte deretter fabrikkverkstedet og var med egne øyne vitne til produksjonsprosessen av dører og vinduer i aluminiumslegering.På produksjonslinjen observerte de hele prosessen fra råvareforedling til montering og pakking, og ble overrasket over det moderne produksjonsutstyret og strenge kvalitetskontrollstandarder.Kundene er fulle av ros for fabrikkens avanserte produksjonsteknologi og strenge kvalitetskontrollprosess.

acsdv (3)

Etter besøket hadde kunden en grundig diskusjon med fabrikkens produksjonsleder, og utvekslet inntrykk og meninger om produktkvalitet og produksjonsevne.Kunderepresentanter uttalte enstemmig at dette besøket økte deres tillit til produktkvaliteten og produksjonsstyrken til MEIDOOR-fabrikken, og uttrykte sin vilje til å fortsette samarbeidet med fabrikken i fremtiden.

acsdv (4)

Gjennom dette dyptgående besøket demonstrerte MEIDOOR-fabrikken sin faglige kunnskap og sterke produksjonsevner i produksjon av dører og vinduer i aluminiumslegering til kunder, noe som ytterligere styrket kundenes tillit og anerkjennelse av MEIDOOR-produkter og merkevare.Dette la et solid grunnlag for fremtidig næringssamarbeid.

acsdv (5)

Innleggstid: 22. januar 2024