info@meidoorwindows.com

Be om et gratis tilbud
Hvordan vedlikeholde vinduer og dører i hjemmet

Nyheter

Hvordan vedlikeholde vinduer og dører i hjemmet

1. Under bruk av dører og vinduer av aluminiumslegering skal bevegelsen være lett, og trykk og trekk skal være naturlig;hvis du synes det er vanskelig, ikke trekk eller press hardt, men feilsøk først.Støvakkumulering og deformasjon er hovedårsakene til vanskelighetene med å tegne dører og vinduer i aluminiumslegering.Hold dørkarmen ren, spesielt skyvesporene.Støv som samler seg i sporene og på toppen av dørpakningene kan støvsuges.
2. Ved regn, etter at regnet slutter, bør regnvannet på dører og vinduer i aluminiumslegering tørkes av i tide for å forhindre at regnvannet korroderer dørene og vinduene.
3. Aluminiumsvinduet kan tørkes av med en myk klut fuktet med vann eller nøytralt vaskemiddel.Vanlig såpe og vaskepulver, vaskemiddelpulver, vaskemiddel og andre sterke syrebaserte rengjøringsmidler er ikke tillatt.
4. Forsegling av bomull og glasslim er nøkkelen for å sikre forsegling, varmeisolering og vanntetthet av vinduer i aluminiumslegering.Hvis den faller av, bør den repareres og skiftes ut i tide.
5. Kontroller ofte festeboltene, posisjoneringsakslene, vindstøttene, gulvfjærene osv., og bytt ut de skadede og sårbare delene av aluminiumslegeringsvinduet i tide.Tilsett smøreolje regelmessig for å holde den ren og fleksibel.
6. Kontroller alltid forbindelsen mellom vinduskarmen i aluminiumslegering og veggen.Hvis den løsner over tid, kan den lett deformere rammen som helhet, noe som gjør det umulig å lukke og forsegle vinduet.Derfor bør skruene ved koblingen strammes umiddelbart.Hvis skrufoten er løs, skal den forsegles med epoksy-superlim og en liten mengde sement.

nyheter4 (1)
nyheter4 (2)

Innleggstid: 24. juli 2023