info@meidoorwindows.com

Be om et gratis tilbud
Hvordan velge high-end systemdører og vinduer?

Nyheter

Hvordan velge high-end systemdører og vinduer?

Med forbedring av levestandarden stiller folk stadig høyere krav til kvalitet og ytelse på dører og vinduer.Derfor har high-end systemdører og vinduer kommet til syne, men hva er forskjellen på systemdører og vinduer og vanlige dører og vinduer?Neste, la oss ta en titt sammen!Hva er high-end systemdører og vinduer?

nyheter 2 (1)

Hva er high-end systemdører og vinduer?

Vinduer og dører er den perfekte organiske kombinasjonen av ytelsessystemer.En rekke viktige funksjoner som vanntetthet, lufttetthet, vindmotstand, mekanisk styrke, varmeisolering, lydisolering, tyverisikring, skjerming, værbestandighet, driftsfølelse osv., samt den omfattende effekten av utstyrets omfattende ytelse og profiler må vurderes.Beslag, glass, lim og tetninger for høyytelses vindus- og dørsystemer.

nyheter2 (2)

Hva er forskjellen mellom high-end systemdører og vinduer og vanlige dører og vinduer?

Eksklusive vinduer og dører beskytter helsen til beboerne ved å skape et sunt og behagelig miljø.

Vanlige dører og vinduer er generelt standardiserte produkter produsert av en produksjonslinje, med samme ytelse i alle aspekter.Systemdører og vinduer kan møte behovene til ulike forbrukergrupper, og kan tilpasses til å bli dine unike dører og vinduer.

Systemet med vinduer og dører beskytter bygningskonstruksjoner og dekorative konstruksjoner mot skader forårsaket av naturlig kondens i luft eller regn.

Dør- og vindussystemet kan redusere energiforbruket til oppvarming og klimaanlegg;etter installasjon av dører og vinduer kan energiforbruket til bygningens klimaanlegg reduseres kraftig, varmeisolasjonsgraden om sommeren kan nå mer enn 70%, og innendørs oppvarming er ikke lett å miste om vinteren, og varmetapet kan reduseres med mer enn 40 %.

nyheter2 (3)

Systemet reduserer vedlikeholds- og driftskostnader og har lang levetid.
Generelt har dørene og vinduene til systemet gode fysiske egenskaper, kan oppfylle sikkerhetsytelsesindikatorene og kan bestå de spesifiserte testkravene.Profiler, varmeisolasjonslister, tetningslister og beslag samarbeider med hverandre, noe som har fordelene med lavt energiforbruk, sikkerhet, komfort, støyreduksjon og god tetningsytelse.


Innleggstid: 24. juli 2023